کاهش هزینهها و بهبود کارایی در حمل و نقل
موفقیت و توسعه شرکتهای حمل و نقل هم مانند تمام کسبوکارها وابسته به رضایت مشتریان و بهبود خدماترسانی به آنهاست. از آنجا که بازاریابی و اطلاعرسانی پیامکی یکی از ابزارهای اصلی برای ایجاد تعامل سازنده با مشتریان به شمار میرود، بازاریابی پیامکی لجستیک هم با استقبال خوبی مواجه شده است. در این مقاله، به مزایای استفاده از پیامک برای شرکتهای حمل و نقل میپردازیم و از امکانات پنل پیامکی برای بهبود خدمات صنعت لجستیک خواهیم گفت.
مقدمهای بر بازاریابی پیامکی در صنعت حمل و نقل
هدفی که انواع مختلف شرکتهای لجستیک دنبال میکنند بسیار ساده و واضح است:
جابهجایی با حداقل هزینه، کمترین میزان ریسک و بیشترین میزان رضایت مشتریان.
اما اگر به عنوان یک مشتری خدمات لجستیک به این فرآیند نگاه کنیم، دنبال دریافت چه اطلاعاتی هستیم؟ احتمالاً میخواهیم اطلاعاتی را در رابطه با راننده و وسیله نقلیه، زمان رسیدن راننده و زمان رسیدن به مقصد را دریافت کنیم. امکان ردیابی راننده هم احتمالاً باعث ایجاد احساس اطمینان بیشتری نسبت به فرآیند باربری خواهد شد.
استفاده از سیستم اطلاعرسانی پیامکی از بهترین راهکارهاییست که به شرکتهای حمل و نقل کمک میکند تا تمام اطلاعاتی که مشتریان احتیاج دارند را به سرعت بهروز کنند و در اختیار آنها قرار دهند. گفتنیست که میتوان این پیامکها را صرفاً به زمان فرآیند باربری و بهبود تجربه مشتری محدود نکرد و از سایر امکانات یک سامانه پیامکی برای ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی، مدیریت رانندگان و بسیاری از موارد دیگر بهرهمند شد.
درک دقیق از اینکه بازاریابی پیامکی چیست و چگونه میتواند کسبوکار ما را رشد دهد، کلید اصلی افزایش رضایت مشتریان و افزایش سوددهی است.
بازاریابی پیامکی لجستیک چه مزایایی دارد؟
با ارسال پیامکهای زماندار، از همان گام اول میتوانید سفارش مشتری را با ارسال یک پیامک تایید کنید. سپس اطلاعات راننده و وسیله نقلیه را برای او ارسال کنید و زمان رسیدن راننده را به او اطلاع دهید. یا امکان ردیابی راننده را ایجاد کنید و در پایان نظر مشتری درباره کیفیت خدمات ارائهشده را دریافت کنید.
از طرفی میتوانید همین فرآیند را برای مدیریت رانندگان نیز پیاده کنید و آدرس مشتری، فاصله زمانی بین مبدا تا مقصد و هر اطلاعات دیگری را از طریق پیامک برای او بفرستید.
برخی از مهمترین مزایای بازاریابی پیامکی لجستیک به شرح زیر هستند:
1. کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری
شرایطی را در نظر بگیرید که مشتریان سیستمهای لجستیک شما به هر دلیلی به اینترنت دسترسی نداشته باشند. به علاوه امکان پیگیری از طریق پیامک نیز برای آنها فراهم نشده باشد. در این حالت، در صورت بروز هر مشکلی، از طریق تماس تلفنی پیگیریها را انجام خواهند داد. تصور کنید حتی اگر روزانه بخواهید پشتیبانی برای هر موضوع کوچکی را برای حداقل 100 کاربر به صورت تلفنی انجام دهید، چه صورتحسابهای بالا بلندی در انتظار شما خواهند بود! اما استفاده از سامانههای پیامکی برای انجام فرآیندهای پشتیبانی، میتواند به میزان قابلتوجهی از هزینههای شما بکاهد. همچنین با توجه به دسترسی اکثر افراد به تلفن همراه و نرخ بالای خوانده شدن پیامکها، میتوانید مطمئن باشید که توانستهاید پاسخ مشتریان را به دستشان برسانید.
2. بهبود مدیریت انبار و کاهش خطاهای انسانی
اگر از آن دست شرکتهای حمل و نقلی باشید که تمام کالاها ابتدا به انبار شما ارسال میشوند و سپس باید کالاها را به باربری بسپارید، مدیریت انبار برای شما در اولویت است. با استفاده از سامانههای پیامکی میتوانید آرشیوی از کالاهای رسیده به انبار تهیه کنید و همچنین وضعیت کالا را نیز به مشتری اطلاع دهید. به این صورت از اشتباهات احتمالی در آمار موجودیهای انبار، کالاهای ارسالشده، وضعیت کالاهای مختلف و… جلوگیری خواهید کرد.
اتصال نرمافزارهای انبارداری به سامانه پیامکی چه فوایدی دارد؟
- ارسال سررسیدهای مالی
- ارسال لینک محاسبات و گردشهای مالی به مدیران مربوطه
- ارسال موجودی انبار برای تامینکنندگان و مدیران
- ارتباط آسان با مشتریان
با اتصال نرمافزار انبارداری خود به سامانه پیامکی، شاهد کاهش هزینهها، جلوگیری از بروز خطاهای احتمالی و بهبود کیفیت انبارداری خواهید بود.
3. بهبود تجربه مشتری و ارتباط با مشتریان
افزایش رضایت مشتریان یکی از مهمترین عواملیست که میتواند باعث توسعه کسبوکار شما باشد. بازاریابی پیامکی لجستیک این امکان را در اختیار شما قرار میدهد که با کمترین هزینه، در هر لحظه پاسخگوی مشتریان باشید، اطلاعات ارسالشده را بهروزرسانی کنید و یک تعامل دوطرفه با آنها ایجاد کنید.
برای اعلام شکایت از تاکسی چند روش وجود دارد، سادهترین و در دسترسترین راه، ارسال پیامک به سرشماره سامانه تخلف تاکسی است. برای مشاهده روشهای آن به مقاله «شکایت از تاکسی با اس ام اس» مراجعه کنید.
4. افزایش امنیت و کاهش اشتباهات با بازاریابی پیامکی لجستیک
بهروزرسانی اطلاعات میتواند امنیت مشتری، راننده و کسبوکار را تامین کند. این موضوع موجب میشود تا هرگونه اتفاق پیشبینی نشده مانند لغو سفارش از سمت راننده یا مشتری، تغییر راننده، تاخیر یا هر مورد دیگری به سرعت اطلاع داده شود. اطلاعرسانی پیامکی کمک میکند تا پیامهای مختلف در هر شرایطی به افراد برسند و از اشتباهات احتمالی جلوگیری شود.
5. افزایش سفارشات و تعامل با مشتریان
تبلیغات با استفاده از پیامک، معرفی کسبوکار خود از طریق بازاریابی پیامکی لجستیک و همچنین ارائه خدمات پشتیبانی قوی باعث افزایش مشتریان جدید و وفاداری مشتریان قبلی خواهد شد. میتوانید با ایجاد تعامل دوطرفه با مشتریان خود، نظرسنجی پیامکی در رابطه با کیفیت خدمات را برای آنها ارسال کنید و با دریافت گزارش دقیق از نتایج نظرسنجی، برای ادامه روند فعالیت خود برنامهریزی کنید. به این طریق میتوانید مشتریان را به استفاده بیشتر از خدمات کسبوکار خود نیز ترغیب کنید.
حتما بخوانید: بازاریابی و تبلیغات با پنل پیامک فروشندگان لاستیک


نمونههای اطلاعرسانی پیامکی و نظرسنجی از مشتریان برای سیستمهای لجستیک
6. بهبود تعامل با رانندگان با اطلاعرسانی پیامکی
مدیریت رانندگان در سیستمهای لجستیکی با استفاده از پیامک، بسیار آسانتر و سریعتر صورت خواهد گرفت. ارسال اطلاعات مبدا و مقصد هر راننده، اطلاعات مشتریان، وضعیت مسیری که راننده باید طی کند و اطلاعرسانی اتفاقات غیرمنتظره با کمک سامانههای پیامکی به راحتی انجام میشوند. این موضوع میتواند رضایت رانندگان از همکاری با مجموعه شما را افزایش دهد و بهبود کارایی لجستیک را به دنبال داشته باشد.
7. ارسال یادآوریهای پرداخت و فاکتورها
ارسال صورتحساب و پیگیری پرداختها نیز از طریق سیستمهای اطلاعرسانی پیامکی امکانپذیر است. اگر از نرمافزارهای حسابداری استفاده میکنید، میتوانید از امکان اتصال نرمافزار حسابداری به پنل پیامکی نیز استفاده کنید و مدیریت پرداختها را آسانتر از قبل انجام دهید. با استفاده از پیامکهای یادآور نیز میتوانید نزدیک شدن به پایان موعد پرداخت را برای مشتریان ارسال کنید. برای این که بتوانید پیامک خود را برای تمام مشتریان و رانندگان بفرستید (حتی افرادی که پیامکهای تبلیغاتی را مسدود کردهاند)، خرید خط خدماتی را فراموش نکنید.
8. گزارشگیری و پیگیری آسان
پنلهای پیامکی گزارشهای دقیقی را در اختیار شما قرار میدهند که این موضوع میتواند در بازاریابی پیامکی لجستیک بسیار سودمند باشد. با استفاده از این ویژگی میتوانید پیامهای ارسالشده و پیامهای خواندهشده را مشاهده کنید. همچنین در صورت ارسال لینک در پیامک خود، میتوانید با استفاده از لینک ترکر گزارش دقیقی از افرادی که روی لینک کلیک کردهاند به دست بیاورید.
با توجه به فوریت بسیاری از پیامها در سیستمهای لجستیک، با استفاده از گزارشهای لینک ترکر، در صورتی که مخاطب روی لینک متن پیامک کلیک نکرده باشد، میتوانید به سرعت از روشهای دیگری برای پشتیبانی استفاده کنید.
نمونه پیامکهای تبلیغاتی و اطلاعرسانی برای شرکتهای حمل و نقل
میتوانید از نمونه پیامکهای زیر برای ارسال پیام تبلیغاتی و اطلاعرسانی به مشتریان و رانندگان مجموعه خود ایده بگیرید:
متن sms حمل و نقل برای رانندهها
متن پیامک لجستیک برای مشتریان
برای بهبود ارتباط میان خود و مشتریان و رانندگان، میتوانید برای آنها پیامک انگیزشی ارسال کنید.
معرفی افزونه حمل و نقل ووکامرس برای بازاریابی پیامکی لجستیک


تنظیمات متن پیامک در افزونه حمل و نقل بر اساس ارسال پیامک از طریق پترن
حتما بخوانید: چگونه از طریق آنتن ایرانسل پیامک تبلیغاتی ارسال کنیم ؟
افزونه حمل و نقل ووکامرس به صاحبین کسبوکارهای اینترنتی این امکان را میدهد تا وضعیت سفارش مشتریان و کد رهگیری سفارشات را برای آنها ارسال کنند. همچنین امکان انتخاب شیوه ارسال برای مشتریان را نیز فراهم میکند. میتوانید با استفاده از قابلیت ارسال پیامک پترن، یک الگوی خاص برای پیامکها تعریف کنید و متغیرها (مانند نام، شماره سفارش، کد رهگیری و…) را شخصیسازی کنید.
امکانات پلاگین ارسال پیامک حمل و نقل در ووکامرس
با استفاده از این افزونه به امکانات زیر دسترسی خواهید داشت:
- انتخاب بین چهار روش ارسال پیشتاز، سفارشی، تیپاکس و پیک موتوری
- اتصال به پیشخوان مجازی پست برای ارسال کد رهگیری سفارشات
- ارسال پیامک وضعیت سفارشات به مشتریان
- قابلیت ارسال پیامک به لیست سیاه مخابرات (اتصال به وبسرویس خدماتی)
- قابلیت شخصیسازی قیمتها برای همه آدرسهای پستی واردشده
- قابلیت افزودن هزینه ثابت یا درصدی به قیمت نهایی
- محاسبه اتوماتیک هزینه پست پیشتاز و سفارشی بر اساس وزن (تعرفه سال 1398)
نتیجهگیری: چرا بازاریابی پیامکی ابزاری مؤثر برای لجستیک است؟
تحقیقات نشان میدهند که 48٪ از مشتریان تجارتهای الکترونیک ترجیح میدهند بهروزرسانیهای لازم در حمل و نقل را از طریق پیامک دریافت کنند. به علاوه، سامانههای پیامکی اطلاعات ارسالشده را به شیوهای قابل بازیابی برای کسبوکار ذخیره میکنند و احتمال بروز خطاهای انسانی را به شدت کاهش میدهند.
در صورتی که اطلاعرسانی پیامکی را برای کسبوکار خود مناسب میدانید، میتوانید از طریق سایت ملی پیامک پنلهای موجود را بررسی کنید و برای اطلاعات بیشتر از طریق تماس با 02163404 داخلی 1، با کارشناسان فروش ارتباط بگیرید. ضمناً میتوانید سوالات خود در رابطه با خرید پنل پیامکی و تجربیات و دیدگاههای خود را برای ما کامنت کنید.
منبع:https://www.melipayamak.com/blog/posts/sms-marketing-for-shipping-company/
ارسال یک پاسخ